Qui som?

El Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya és una entitat per a la representació, gestió, defensa i foment dels interessos professionals comuns dels comerciants de bicicletes del territori català.

El Gremi, que va ser fundat el 4 de març de 2002 i en l’actualitat  té més de 150 botigues associades en tot el territori català esdevenint l’entitat de comerciants més representativa del sector.

 

Amb data d’1 de gener  de 2017, després de tancar la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), ens hem associat i traslladat la seu a la patronal PIMEC – Petita i Mitjana Empresa de Catalunya. Per ser socis de la patronal, totes les nostres empreses poden gaudir dels seus serveis trucant a secretaria (Sra. Lidia Sebastian 93 496 45 07) o entrant a la web http://www.pimec.org

Àmbits d’actuació del Gremi

  1. Defensa dels interessos i realització de propostes davant de les administracions públiques, ens autònoms i altres entitats.
  2. Realització de cursos d’interès per als nostres associats.
  3. Realització de convenis per ampliar la carta de serveis del gremi .
  4. Informació i assessorament als nostres agremiats sobre normativa comercial, jornades i activitats que puguin ser del seu interès. – Flaix Informatiu del sector
  5. Lluita contra la competència deslleial
  6. Col·laboració amb els cossos de seguretat per lluita contra els robatoris de bicicletes tant a les botigues com als propis usuaris.