Serveis

El Gremi posa a l’abast dels seus associats una cartera de serveis per donar resposta a les necessitats dels comerços i tallers de bicicletes. Així, el Gremi disposa de serveis propis gràcies a convenis signats directament amb empreses líders de diferents sectors, com de serveis aliens als quals es pot accedir essent botiga agremiada.

Serveis propis

Omnibus Com a soci del gremi podeu gaudir de tots els descomptes de PIMEC que trobareu a: https://www.pimec.org/ca

 

 


Omnibus Amb Omnibus podràs oferir una assegurança a tercer pels usuaris de les teves bicicletes a un preu baix! Informate’n!

 


 

Cartells

cartell drets usuari cartell principal cartell serveis principals cartell reparacions comunes

Amb la voluntat de donar a conèixer els drets i deures dels clients i els comerciants en la reparació de bicicletes, fa ja més de deu anys, que el Gremi va engegar una campanya d’informació i sensibilització sobre el tema.

Aquest objectiu és assolit, entre d’altres, gràcies a una sèrie de cartells anunciadors que el Gremi distribueix entre els seus establiments associats i que aquests pengen en una part visible de la botiga per a que els clients puguin consultar els seus drets i obligacions.

Entre d’altres, se’ls informa dels drets de la persona usuària (dret a pressupost previ, garantia dels serveis, aportació de peces o recanvis adquirits fora de la botiga, etc.), les reparacions més comunes que es duen a terme dintre de l’establiment, els serveis principals i el preu/hora del taller.